Design

Design:

Jeg har udført en del forskellige opgaver og  udsmykinger af rum der indbefatter børns leg. Jeg ser det som et vigtigt led, at  børn har adgang til kreativ leg, på en måde som er anderledes end det vi normalt omgiver os med. Derfor her jeg valgt at skabe et unikt, organisk udseende,  der er  individuelt tilpasset   til de rum de skal udføres i.  gør det muligt for børnene at  skabe flere lege i samme rum, og af forskellig karakter. Udover det, er det muligt at lege på og under   bænke og borde.

Dette rum er opbygget til leg for  børn i alderen 6 - 9 år, og udført på Osted Fri og Efterskole.

Visse udvalget steder er der på væggene udført en tegning, dekoration, som har til formål at sætte legen igang. På dette sted er det,i samråd med børnene blevet til en vulkan samt en borg.

Billederne viser forskellige situationer og lege. Hylderne på væggen, kan danne små enheder i legen,  mens de malede motiver på væggene skaber helhed i  rummet. Den varierede grønne farve på bordpladerne illuderer et landskab, jorden, og bænken der snor sig under den fungere som symbol på vand, en flod.

Det er bevidst udført så det nogle steder er muligt at stå op og lege,  hvilket giver  større rækkevidde. Der er skabt små lege- stationer hvor det er tilsiget, at der kan foregå flere forskellige lege i rummet  samtidig.


Et par billeder under opførelsen af rummet.

STOOLS er betegnelsen for disse små " skamler". De er udført i massivt træ af forskellig slags. Udsavet med motorsav og bearbejdet  forskelligt alt efter trætype.

Forskellige stools under opførelse, Hvidgran og Thuja.


Thuja, trebenet, 22 år gl stamme, helt afbarket, glatslebet sæde.

cm h 41 x dia 24 

Hvidgran, trebenet, 54 år gl stamme. cm h 40 x dia 22


Diamanten Thuja 22 år gl stamme, helt afbarket ti kanter, cm h 41 x dia 24

(Amanda´s stol)


Thuja 22 år gl, helt afbarket, bearbejdet med huljern, glatslebt top. cm H 38 dia 40-42.

Hvidgran 25 år, glatslebet overflade, bark på sider, cm H 37, dia 25.